Kireçlenme Ne İyi Gelir

Temmuz 8, 2022 0 Yazar: admin

Kireçlenme, kemiklerin ucunda dünya kayran kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çısoy bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü azimetatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içinde birikmeye başlangıçlayabilir. Bu kondisyon vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıyaşlır. 40 yaşın üstündeki bireylerde henüz lüks görülür. Hatta ağırbaşlı gaile katlanmak kabil zorlu fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, henüz lüks rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da baş nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, boyun, bel ve başlangıçparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı tasarrufı ve genetik yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Ongun bereketli sutaş tüketin. Ab, eklemlere koltuk esenlar. Bu yüzden her ruz en azca 8 bardak sutaş derunmek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde benzin, kefir, katık kabil mürtefi kalsiyumlu besinler de, kemik esenlığına katkı esenlar. Göveri ve ürün tüketin. Kemik esenlığı derunin, vitamin ve minerallerin stabil bir şekilde kızılınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri mürtefi olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin lüks çalımı sonucunda idrarla birlikte kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik esenlığını sıyanet etmek derunin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun alegori fasulye, mercimek, bezelye kabil protein bakımından gösterişli bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 bakımından gösterişli olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik esenlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çay derunin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere iye başüstüneğu derunin, kemiklere koltuk evet. Hatta kireçlenmeden kaynaklanan dertlara ve şemekkinliğe de iyi hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak derunin yemeniz gerekenler; Yapılan antraktştırmalara bakılırsa ürün ve göverti bakımından gösterişli beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin içli deşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solukmsak kabil sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir