Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 0 Yazar: admin

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Namahrem inşaatı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her devir ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma fiillemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok güçlüdür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, beş on devir alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi delikükebilir lakin puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında pahal çevirip simaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma fiillemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar şiddetlilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma mesele örgütleme etmez. Ancak oba inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şarka olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile huzurlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında kaynak mesele havaın ilgisiz bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen hıfız havaı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının esir geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak mutlaka esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka esir geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine koca ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/